Over Stichting Liz

Stichting Liz werkt samen met de volgende partners:

Oefentherapie Cesar De Lint

Oefentherapie voor kinderen en volwassenen. Psychosomatische therapie. Tiltraining.

RoostHermsen Logopediepraktijk

All-round logopediepraktijk met een team van 6 ervaren logopedisten en 1 praktijkmanager.

Samtal coaching en gebarentaal

Wij willen de wereld van Doven, slechthorenden en horenden vergroten. Dit doen we door gebaren en gebarentaal voor iedereen bereikbaar te maken en waar mogelijk onder de aandacht te brengen. Wij zetten ons dan ook in om de mogelijkheden en positieve effecten van gebaren en gebarentaal te laten zien.

Thom Therapie Op Maat

THOM staat voor THerapie Op Maat: wij zijn een praktijk voor kinderfysiotherapie en wij behandelen kinderen van 0-18 jaar. 0-2 jarigen worden aan huis behandeld in Nijmegen en dorpen in de nabije omgeving van Nijmegen. Peuters, kleuters en oudere kinderen worden in onze praktijk behandeld.Soms bezoeken wij ook het kinderdagverblijf, de school of de instelling waar uw kind komt.