Aanmelden

Wil je jouw kind graag inschrijven bij Stichting Liz?
Wat leuk! Voordat we de officiële inschrijving regelen, maken we graag persoonlijk kennis met je. Zo kunnen we samen kijken wat het beste bij jouw kind past. Neem je contact op met Esther de Bruijn? Dan kunnen we zo snel mogelijk onze hulp voor jouw kind inzetten. Je mag haar bellen op 06-46625540 of een mailtje sturen via esther@stichtingliz.nl.

We proberen je kind zo snel mogelijk een plekje te geven
Soms kan het zijn dat je daarop even moet wachten. Want voor de meeste dagbehandelingsgroepen hebben we een wachtlijst. De wachtlijst is gelukkig niet heel lang. En plaatsing kan in sommige gevallen heel snel gaan. Voor de ambulante zorg is er ook een wachtlijst. Of we je kind kunnen helpen met ambulante begeleiding is afhankelijk van hoeveel gekwalificeerde medewerkers tijd hebben.

Hier kun je je kind aanmelden
Vul ons aanmeldformulier in en stuur het naar esther@stichtingliz.nl.

Aanmeldformulier Stichting Liz

Ben je een verwijzer en op zoek naar meer informatie?

Laat het dan weten aan Esther de Bruijn. Je mag haar bellen op 06-46625540 of een mailtje sturen via  esther@stichtingliz.nl. Hieronder vind je de aanmeldformulieren die je als professional invult als je een kind bij ons wilt aanmelden:

Over de prijs en de nodige papieren

Stichting Liz is een gecontracteerde zorgaanbieder vanuit de Wet Langdurige Zorg en de Jeugdwet in de regio's Nijmegen, Centraal Gelderland en Brabant Noordoost. Daarom heb je een geldige beschikking nodig voordat we je kind kunnen plaatsen in een behandelgroep of ambulante zorg kunnen geven. We helpen je graag bij het regelen van zo’n beschikking en alle andere zorgaanvragen. Is de beschikking van je kind geregeld? En is er een plekje vrij in de groep? Dan plaatsen we je kind natuurlijk meteen.

Zo regel je de beschikking en financiering
Je hebt voor een beschikking vanuit de Jeugdwet een verwijsbrief van je huisarts of specialist nodig. Het Buurtteam of Sociaal Wijkteam in jouw gemeente mag ook een beschikking afgeven. Je regelt de financiering vanuit de Jeugdwet (JW) of Wet Landurige Zorg (WLZ). Heb je een vraag over de financiën of nodige papieren? Esther de Bruijn helpt je graag verder. Je mag haar bellen op 06-46625540 of een mailtje sturen via esther@stichtingliz.nl.